|
Zostań Miss Polonia UK 2007 |
| Autor |
Wiadomość |
Dawid

Wiek: 28 Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 462 Piwa: 4/2 Skąd: Cardiff (Walia)
|
|
|
|
 |
misia
Gość
|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 10:15 pm
|
|
|
szkoda ja tez chcialam wystartowac mam powyzej 28 lat dziecko no i jestem w stalym zwiazku a byloby tak milo.... |
|
|
|
 |
KEj
Zaawansowany forumowicz

Wiek: 27 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 160 Skąd: Cardiff - Splott
|
Wysłany: Pią Lut 16, 2007 8:19 pm
|
|
|
| misia napisał/a: | szkoda ja tez chcialam wystartowac mam powyzej 28 lat dziecko no i jestem w stalym zwiazku a byloby tak milo.... |
ach jaki pech bo prawie sie zalapalas |
_________________ Gud morning, zis is jor kaptin spiking. ?i hef som problems ?if a?er motor, so? plis zis pipul, hu ken s?im plis d?amp intu ze ?oter. Zis pipul hu ken not s?im, s?kju for jor atenszon. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Lut 16, 2007 8:25 pm
|
|
|
Czesc dziewczyny.
Zglaszajcie sie do konkursu, naprawde warto. Ja bralam udzial w wyborach miss kilka razu w Polsce z bardzo dobrymi wynikami . Uwierzcie, to jest niezapomniane przezycie, a i prezenty tez niczego sobie.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
lukas
Uzależniony

Wiek: 29 Dołączył: 12 Sty 2007 Posty: 409 Skąd: Cardiff/Pozna?
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 9:17 am
|
|
|
Właśnie przejrzałem portfolio kandydatek i zaczynam się na serio zastanawiać czy nie wysłać swojej kochanej marudy. Samochód by się nam przydał w sumie -tylko trzeba by jej jakoś datę urodzenia przerobić.
A tak na serio to chyba mimo wszystko lepiej startować w takim konkursie niż stać całe dnie przy taśmie i zakręcać słoiki. W końcu przy odrobinie szczęścia można się w ten sposób wkręcić do jakiejś profesjonalnej agencji modelek i przez parę najbliższych lat całkiem dobrze się bawić nieźle przy tym zarabiając. Tylko uważajcie na siebie kobiety -regulamin dokładnie przeczytajcie http://www.misspoloniauk.com/regulamin.php
A gdyby któraś potrzebowała przyzwoite portfolio (co z pewnością znacznie pomoże) śmiało piszcie na maila studiolukas@o2.pl |
_________________ ...on Jamaica very nice,
Everybody smoke cigars... |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Mar 07, 2007 8:39 pm
|
|
|
hhhheeeee dobra tez bym se tak wystartowac w tym mis ale plec trzeba by mi przerobic ale dobre tyle ze wiek dobry |
|
|
|
 |
adrianna
Gość
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2007 1:12 pm
|
|
|
| a ja za miesiac skonce 18 lat i nie wiem co mam zrobic? chcialabym sprobowac... hm.. |
|
|
|
 |
lukas
Uzależniony

Wiek: 29 Dołączył: 12 Sty 2007 Posty: 409 Skąd: Cardiff/Pozna?
|
|
|
|
 |
|
|