|
zaplac kase dostaniesz prace!!! |
| Autor |
Wiadomość |
jdt
Gość
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 9:54 pm zaplac kase dostaniesz prace!!!
|
|
|
| dzisiaj napisal koles ze ma prace dla mnie tylko musze mu zaplacic 250 funtow..!!to jest karalne!!czy oni sobie nie zdaja sprawy!! taki jest wlasnie POLAK DLA POLAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiele jest agencji w Polsce , ktore dzialaja bezprawnie! |
|
|
|
 |
zales

|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 12:33 am
|
|
|
prawda, ale co ma zrobic zdesperowany obywatel polski bez pracy płaci ja nie płacilem bo przyjechalem w ciemno moj kuzyn placil niby na "ubezpiecznie" 450 zł Porazka |
|
|
|
 |
Dawid

Wiek: 28 Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 453 Piwa: 3/2 Skąd: Cardiff (Walia)
|
|
|
|
 |
mala27
Gość
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 6:17 pm
|
|
|
| Niestety taka jest prawda, Polak zawsze lubił kombinować i teraz kombinuje za granicą pasożytując na niewiedzy rodaków. Gratulacje!!! |
|
|
|
 |
zales

|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 6:39 pm
|
|
|
| Dawid napisał/a: | jeszcze pol biedy jak trzeba zaplacic i pozniej sie pracuje,
ale jest wiele przypadkow gdzie sie placi a pracy i tak nie ma |
no i taki jest ten nasz narod ale nie kazdy taki musi byc ja zalatwilem prace czterem osoba a za to postawili mi piwko i starczy ! A moze i tak za duzo? |
|
|
|
 |
gozdziu
Stały bywalec MIS

|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 3:52 pm
|
|
|
| ja tez pomoglem wielu ludziom w znalezieniu pracy czy mieszkania i jezeli ktos tego potrzebuje to dalej pomagam. czasem ktos przynosi flaszke czasem piwko ale zawsze pijemy to razem hehehehe. wiec mowie wam ze milo jest pomagac bezinteresownie. |
|
|
|
 |
Edka
Niemowa Edka

|
Wysłany: Pią Paź 13, 2006 4:43 am
|
|
|
| gozdziu napisał/a: | | ja tez pomoglem wielu ludziom w znalezieniu pracy czy mieszkania i jezeli ktos tego potrzebuje to dalej pomagam. czasem ktos przynosi flaszke czasem piwko ale zawsze pijemy to razem hehehehe. wiec mowie wam ze milo jest pomagac bezinteresownie. |
Miło jest, gdy na naszej drodze pojawiają się ludzie, którymi kieruje bezinteresowność . Którzy wykazują się checią pomocy. Ja cenie takich ludzi. Tak naprawde liczy sie wdzięczność, która czesto znaczy więcej niz wypite piwo z obowiązku, nie przecze że to tez miły gest.
A jaką satyswakcje daje nam fakt, że potrafiliśmy komuś pomóc i dać odrobinę szczęścia.
Ale RAID zabija owady NA SMIERC |
_________________ Edka |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 3:37 pm Re: zaplac kase dostaniesz prace!!!
|
|
|
| Strzezcie sie oszusta ktory wyłudza kase za zakwaterowanie i nie płaci landlordowi...niby taki posrednik ...mowia na niego Staszek... |
|
|
|
 |
Hubert
Rozkręca się

|
Wysłany: Nie Sty 21, 2007 11:04 pm
|
|
|
Ja zaplacilem za prace ok 2,5tys zl, w biurze podrozy Bratniak, teraz juz sie nazywa inaczej po kilku aferach.
Miala byc praca, mieszkanie i 24h/7 pomoc w UK.
Z tego wszystkiego byla tylko praca.Co do mieszkania, jak dzownilem do Polski odslyali mnie do agencji w Angli a jak dzownilem do ETCi - agencji w ANgli to odsylalimnie do SWISSA w Polsce.Krotko mowiac brak mieszkania i brak pomocy.
DObrze ze praca byla.Wymieniam nazwy agencji zeby inni w przypadku ze stycznoscia z nimi uwazali.
to dluga historia, ale rodacy pomogli |
|
|
|
 |
|
|