Rejestracja Rejestracja  Zaloguj Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Witam
Autor Wiadomość
macief
Niemowa

Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 11:30 pm   Witam

Witam na forum Polaków w Watford.
Zapraszam do rozmów i dyskusji!
Administrator
Postaw piwo autorowi tego posta

Gość

Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 3:57 pm   

:Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire:

Gość

Wysłany: Pon Paź 01, 2007 4:01 pm   

Witam :)
jestem Kasia .. widze ze dopiero stronka sie rozkreca ... a ja moze napisze troszke tak ..
moze ktos wie gdzie mozna zalatwic sobie tanio jakis pokoik w watford ? :) mam zamiar sie tu przeprowadzic na poczatku stycznia, teraz jestem 10 km od watford .. zatem z gory dziekuje za jakiekolwiek podpowiedzi i wskazowki :)
Pozdrawiam

Gość

Wysłany: Wto Paź 02, 2007 10:23 pm   

tak stronka sie rozwija a ja szukam adresow przychodni i co...nie ma.A co do pokoi to mysle ze jest wybor i napewno cos znajdziesz Kasiu pozdro MOC
:Smoke:

Gość

Wysłany: Wto Paź 02, 2007 10:32 pm   

Jak sam zauwazyles strona jest caly czas w rozbudowie. Pozatym caly czas szukam przychodni w ktorych lecza sie polacy i sa one przez nich sprawdzone. Prosze o cierpliwosc.
Jezeli masz nagly przypadek udaj sie do szpitala i znajdziesz tam dorazna pomoc.
A jesli szukasz przychodni podaje link strony : http://www.nhs.uk/service...viceSearch.aspx
po wpisaniu swojego kodu pocztowego (post code) wyszukiwarka znajdzie najblizsze Ci przychodnie zdrowia.
Pozdrawiam

Aga D. 
Niemowa
makosg

Wysłany: Pią Paź 05, 2007 12:03 am   

A ja będe z chłopakiem w wtorek w Watford i jak narazie to jeszcze nie mamy pokoju.Szukamy i coś ciężko :dum: Ma ktoś jakieś namiary na double room :?:

dominowatford
Gość
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 11:05 am   

Siema ludziska...ciesze sie ze w koncu ktos pomyslal zeby cos takiego zrobic jak stronka dla watford...juz sam mialem ja zrobic.....mam nadzieje ze stronka rozkwitnie i bedzie na siebie zarabiala..pozdrawiam Dominik

sat666
Gość
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 2:56 pm   

ja cos bym mial u mnie jest pokoj u znajomych jest pokoj i zawsze moge pomoc. a co do przychodni to juz nie boli

Iza24
Gość
Wysłany: Sob Paź 06, 2007 8:07 pm   

Hejka!
Witam wszystkich z Watford. Jak wam sie tu podoba. Prawda ze sympatycznie?
Dzieki za stworzenie tej strony, mam nadzieje ze dzieki niej poznam nowych ,fajnych ludzi. Mieszkam tu juz od stycznia a nie mam zbyt wielu znajomych.Jesli sie dopiero przeprowadzacie moge pomoc odnlesc sie w miescie.GP polecam ELMS sprawdzone:) pozdrawiam papapapa

Gość

Wysłany: Nie Paź 14, 2007 6:49 pm   

A czy ktoś sie orientuje czy jest praca w Watford w jakiejś fabryce czy coś,coś na początek,by mieć home office i insurance

werni 
vampire

Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 8:51 pm   

Anonymous napisał/a:
:Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire: :Vampire:

niestety nie zrozumiałem twojego posta, ponieważ etimonki przysłoniły cały tekst

pozdrawiam
www.polskieserce.pl

Odpowiedz do tematu