|
Szukm polskiego lekarza w Newport |
| Autor |
Wiadomość |
Elwira
Uzależniony

Wiek: 98 Dołączyła: 20 Wrz 2007 Posty: 473 Piwa: 4/54 Skąd: Pomorskie (Polska)
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2007 10:21 am pomoc
|
|
|
Zbikru, ani ona doktorka, ani znachorka, ani żaden Judym. Ale nic nie poradzę na zapętlenia w Twoich zwojach mózgowych, kierujących Twoje skojarzenia w stronę takich pojęć.
Lecz nie ma tego złego , które by nie wyszło na dobre... Ta wymiana zdań to dobra okazja do przyjrzenia sie swoim intencjom i poglądom. Pytałeś tu o lekarza, czyli prawdopodobnie masz jakis problem ze zdrowiem. Nikt do Ciebie sie nie odezwał, więc zaproponowałam Ci mozliwość innej formy pomocy. Jak na to zareagowałeś - widać ... Więc sie nie zdziw, jak następnym razem wszyscy Cie oleją ...
broom.gif
|
 |
| Plik ściągnięto 531 raz(y) 3,33 KB |
|
_________________ Sticks and stones can break my bones, but words can never hurt me. |
|
|
|
 |
Elwira
Uzależniony

|
Wysłany: Pon Paź 01, 2007 10:26 am historyjka
|
|
|
Ta chistoryjka o szarych komórkach...
Co powiedzial Bóg po stworzeniu faceta?
- Stać mnie na więcej!
Co Bóg powiedział po stworzeniu kobiety?
- Practice makes perfect.
No comments ....
Venus.gif
|
 |
| Plik ściągnięto 529 raz(y) 41,02 KB |
|
_________________ Sticks and stones can break my bones, but words can never hurt me. |
|
|
|
 |
zbikru
Niemowa

|
Wysłany: Pon Paź 01, 2007 1:21 pm
|
|
|
Droga Elwirko.
Nie czytałaś wszystkich tekstów pisałem że to nie jamam problemy ze zdrowiem, tylko kobieta moja znajoama ma problemy.Bardzo poważnie skręciła nogę w stawie kolanowym oraz prawdopodobnie zerwała achillesa.Pytałem o prawdziwego lekarza i oczekiwałem pomocy. A ty moja droga drwisz , popisujesz sie swoją niby wiedzą. Uprzejmie proszę o nie zabieranie głosu jeżeli nic nie wiesz o PRAWDZIWYM LEKARZU. Szkoda naszego czasu na pisanie pomiędzy sobą.
Proponuję forum nawiedzonych kobiet , emancypatek albo zkomtaktuj się z Panią NELLY ROKITĄ ona ma chyba podobne IQ jak ty. |
|
|
|
 |
Elwira
Uzależniony

|
Wysłany: Pon Paź 01, 2007 2:33 pm
|
|
|
| zbikru napisał/a: | Droga Elwirko.
Nie czytałaś wszystkich tekstów pisałem że to nie jamam problemy ze zdrowiem, tylko kobieta moja znajoama ma problemy.Bardzo poważnie skręciła nogę w stawie kolanowym oraz prawdopodobnie zerwała achillesa. |
Tego tu nie napisałeś, a mogłeś, co by całą sprawę od razu wyjasniło. I to nie ja drwię, ale Ty, pisząc w złośliwy i oczerniający sposób
o osobach i sprawach, o których jak widac nie masz pojęcia. Ja miałam jak najlepsze intencje, dalekie od jakiegokolwiek "nawiedzenia". A Ty to odbierasz odpowiednio do stanu swojego umysłu. Zawsze masz wybór... A co wybrałeś widac po twoich "dobrych radach". |
|
|
|
 |
|
|