|
szukam mechanika samochodowego w Cardiff |
| Autor |
Wiadomość |
Dawid

Wiek: 28 Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 453 Piwa: 3/2 Skąd: Cardiff (Walia)
|
|
|
|
 |
DrMaksiu
Gaduła

Wiek: 28 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 48 Skąd: Cardiff/Lodz
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 8:09 pm
|
|
|
Szroty sa w dockach.
Jadac od Magic roundabout(rondo z kula umalowana w znaki drogowe) kierujemy sie na Newport.Po drodze beda 2 male ronda jedziemy przez nie na wprost.Na 3 rondzie skrecamy w lewo (po prawej beda doki i znaki pokazujace ladowisko helikoptera).Po drodze mamy kolejne ronda Na 1 rondzie (nie jestem pewien) skrecamy w prawo beda widoczne i uliczka do konca.I nastepnie w lewo.Moim ulubiony szrot jest na samym koncu po prawej stronie.Mozna wejsc i samemu pogrzebac i wykrecic co potrzeba. |
_________________ Transport na Lotniska,do pracy,zakupy.ETC.
Fotelik dla dziecka w wieku 3-12 lat bez dodatkowych oplat.
Kontakt gg876933
Mobile 078 58 44 22 75
www.bristol-lotnisko.pl
www.transport-uk.pl |
|
|
|
 |
forum
Niemowa

|
Wysłany: Czw Mar 06, 2008 5:33 pm a ja nie polecam polskich Mechaników w Cardiff!
|
|
|
| Mamy same złe doświadczenia z mechanikami z doków i ich usługami, wszystkie rzeczy, które tam naprawiałem nie zostały zrobione poprawnie, nie skończyło się na jednej wizycie lecz na kilku. Niektóre rzeczy sami przyznali, że nie zrobili w porządku bo nie ma czasu, dojścia, części itd. Ceny "robocizny" bardzo wysokie, a zamiast faktury dostałem kartecze z ręcznie wypisanymi kosztami części i robocizną. Wszystko to się skończyło na naprawie u brytyjskiego mechanika, który skasował ponownie. Mój serwis był kompletnie nieprofesjonalny i nie polecam. Jeśli macie lepsze doświadczenia to gratuluje. Piszę to dlatego żeby poprawili swoje usługi i nie zachowywali jak "przysłowiowy" polski mechanik i Polak na obczyźnie, który innego próbuje oszukać. Good luck. |
|
|
|
 |
Renya

|
Wysłany: Czw Mar 06, 2008 9:36 pm Re: a ja nie polecam polskich Mechaników w Cardiff!
|
|
|
| forum napisał/a: | | Piszę to dlatego żeby poprawili swoje usługi i nie zachowywali jak "przysłowiowy" polski mechanik i Polak na obczyźnie, który innego próbuje oszukać. Good luck. |
Nic nowego. Po tragicznych wręcz doświadczeniach z polskimi mechanikami w Polsce jakoś za nimi nie tęsknię.
--
Renya |
|
|
|
 |
|
|