|
szukam DOBRYCH i POWAŻNYCH dziennikarzy !!!! |
| Autor |
Wiadomość |
lukas
Uzależniony

Wiek: 29 Dołączył: 12 Sty 2007 Posty: 409 Skąd: Cardiff/Pozna?
|
Wysłany: Sro Paź 03, 2007 10:56 pm szukam DOBRYCH i POWAŻNYCH dziennikarzy !!!!
|
|
|
Hejka!
Mam możliwość załatwienia wywiadu z kimś z czołówki PO. Potem oczywiście możemy go opublikować. Myślę, że z okazji nadchodzących wyborów warto dowiedzieć się co takiego politycy mają nam do zaoferowania/powiedzenia.
Czy jest wśród nas ktoś kto czuję się na siłach do przeprowadzenia takiego wywiadu? Ewentualnie mogę go sam przeprowadzić ale wolałbym jednak, żeby zrobił to jakiś dziennikarz...
Napiszcie też jakie tematy warto waszym zdaniem poruszyć w takim wywiadzie?
A może jako C&EEA zorganizujemy spotkanie z którymś z polityków? Tylko gdzie? W Domu Polskim? Czy ksiądz się na to zgodzi...? |
|
|
|
 |
Renya

|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 4:00 pm Re: szukam DOBRYCH i POWAŻNYCH dziennikarzy !!!!
|
|
|
| lukas napisał/a: |
Czy jest wśród nas ktoś kto czuję się na siłach do przeprowadzenia takiego wywiadu? Ewentualnie mogę go sam przeprowadzić ale wolałbym jednak, żeby zrobił to jakiś dziennikarz...
|
Przez jakieś 10 lat pracowałam w mediach, więc od strony techniczno-językowej mogłabym się podjąć. Problem tylko w rzetelnym podszkoleniu wiedzy z sytuacji politycznej w Polsce. Dom Polski byłby dobry, ale nie mamy KLUCZY
--
Renya |
|
|
|
 |
lukas
Uzależniony

|
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 12:48 am
|
|
|
chyba raczej wchodzi w grę wywiad telefoniczny -jeżeli chcesz i masz czas/możliwość się do nieg przygotować to daj znać -spróbuję Cię z kimś ważnym umówić ... |
_________________ ...on Jamaica very nice,
Everybody smoke cigars... |
|
|
|
 |
Dawid

Wiek: 28 Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 462 Piwa: 4/2 Skąd: Cardiff (Walia)
|
|
|
|
 |
lukas
Uzależniony

|
Wysłany: Sro Paź 10, 2007 8:40 pm
|
|
|
zgadzam się z Tobą Dawid z tym, że muszę zaznaczyć iż to właśnie ktoś z PO zwrócił się do mnie z taką propozycją. Gdyby zwrócił się ktoś z jakiejś innej partii/organizacji też bym to przekazał dalej na tym forum...
OK -nie ma sensu siać tu politycznego zamętu -po prostu rezygnujemy z wywiadu! |
_________________ ...on Jamaica very nice,
Everybody smoke cigars... |
|
|
|
 |
|
|