logo

Rejestracja Rejestracja  Zaloguj Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
szukam DOBRYCH i POWAŻNYCH dziennikarzy !!!!
Autor Wiadomość
lukas 
Uzależniony

Wysłany: Sro Paź 03, 2007 10:56 pm   szukam DOBRYCH i POWAŻNYCH dziennikarzy !!!!

Hejka!
Mam możliwość załatwienia wywiadu z kimś z czołówki PO. Potem oczywiście możemy go opublikować. Myślę, że z okazji nadchodzących wyborów warto dowiedzieć się co takiego politycy mają nam do zaoferowania/powiedzenia.

Czy jest wśród nas ktoś kto czuję się na siłach do przeprowadzenia takiego wywiadu? Ewentualnie mogę go sam przeprowadzić ale wolałbym jednak, żeby zrobił to jakiś dziennikarz... :laugh:

Napiszcie też jakie tematy warto waszym zdaniem poruszyć w takim wywiadzie?
A może jako C&EEA zorganizujemy spotkanie z którymś z polityków? Tylko gdzie? W Domu Polskim? Czy ksiądz się na to zgodzi...? :Scared: :laugh:
Postaw piwo autorowi tego posta

Renya

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 4:00 pm   Re: szukam DOBRYCH i POWAŻNYCH dziennikarzy !!!!

lukas napisał/a:

Czy jest wśród nas ktoś kto czuję się na siłach do przeprowadzenia takiego wywiadu? Ewentualnie mogę go sam przeprowadzić ale wolałbym jednak, żeby zrobił to jakiś dziennikarz...

Przez jakieś 10 lat pracowałam w mediach, więc od strony techniczno-językowej mogłabym się podjąć. Problem tylko w rzetelnym podszkoleniu wiedzy z sytuacji politycznej w Polsce. Dom Polski byłby dobry, ale nie mamy KLUCZY ;)

--
Renya

lukas 
Uzależniony

Wysłany: Pią Paź 05, 2007 12:48 am   

chyba raczej wchodzi w grę wywiad telefoniczny -jeżeli chcesz i masz czas/możliwość się do nieg przygotować to daj znać -spróbuję Cię z kimś ważnym umówić :okii: ... :mrgreen:

Dawid 

Piwa: 4/2
Wysłany: Sro Paź 10, 2007 11:42 am   

nie mam nic przeciko wywiadowi, pod warunkiem ze bedzie on takze przeprowadzony z innymi partiami
bedzie to fair

inaczej nie zgadzam sie na umieszczenie tego na tym forum - nie chce aby forum stalo sie polityczne, tylko dla jednej partii

Infolinia.org | Cambridge.infolinia.org | Cardiff.infolinia.org | Derby.infolinia.org | Exeter.infolinia.org | Leicester.infolinia.org | Manchester.infolinia.org | Motherwell.infolinia.org | Nottingham.infolinia.org | Oxford.infolinia.org | Stoke-on-trent.infolinia.org

lukas 
Uzależniony

Wysłany: Sro Paź 10, 2007 8:40 pm   

zgadzam się z Tobą Dawid z tym, że muszę zaznaczyć iż to właśnie ktoś z PO zwrócił się do mnie z taką propozycją. Gdyby zwrócił się ktoś z jakiejś innej partii/organizacji też bym to przekazał dalej na tym forum...

OK -nie ma sensu siać tu politycznego zamętu -po prostu rezygnujemy z wywiadu!

Odpowiedz do tematu