Znajdujesz się na forum miasta lokalnego. Wszystkie tematy tutaj poruszane powinny dotyczyącego miasta i najbliższej okolicy. Wszystkie pozostałe tematy można pisać forum ogólnym w tematach:

Polska, Pogaduchy HydePark, Praca, Mieszkanie, Biznes w Wielkiej Brytanii, Turystyka, Różne, Oszustwa, Humor, Film i muzyka, Zapytaj eksperta, Wydarzenia i imprezy, Wesele, Nasze hobby, Propozycje.
 Ogłoszenie 
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi serwisami Klany, Randka oraz Wspólna podróż

Poprzedni temat «» Następny temat
POLSAT CYFROWY - instalacja
Autor Wiadomość
Tommy_Montana 
Nieśmiały


Wiek: 31
Dołączył: 19 Sie 2007
Posty: 10
Skąd: Grangetown/Cardiff
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 10:26 pm   POLSAT CYFROWY - instalacja

Witam!
szukam kogoś kto móglby rzeczowo opisać proces "montażu"/instalacji sprzętu do odbioru polsatu cyfrowego...za kilka dni mam zamiar podjąć próbę podłącznia telewizji sat. i chciałbym wiedzieć przede wszystkim,czy jest to trudne wyzwanie??Z góry dziękuję za pomoc i rady! :okii:
 
 
leon 
Gaduła


Dołączył: 19 Lis 2007
Posty: 42
Skąd: Cardiff (Walia)
Wysłany: Nie Gru 14, 2008 4:44 pm   

wszystko jest bardzo latwe podlacz i najwarzniejsze to dobrze ustawic antene zeby sygnal zlapac nic filozofii powodzenia
 
 
free111 
Niemowa
Newport


Wiek: 27
Dołączył: 23 Sie 2008
Posty: 1
Skąd: Newport (Walia)
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 12:23 am   

Najpierw wszytko podlacz jak w instrukcji i zaloz talerz tak zebys mogl nim krecic na uchwycie... i ustaw mniej wiecej w kierunki jak inni sasiedzi... pozniej ustaw na jakis kanal i przesuwaj powolutku talerzem zeby paski wskoczyly... i gotowe... latwe...
 
 
otto
Gość
Wysłany: Sob Kwi 10, 2010 5:53 pm   

SZUKAM OSOBY DO MONTAZU POLSATU CYFROWEGO.
 
 
gosc
Gość
Wysłany: Sob Kwi 10, 2010 7:13 pm   

witam, jak bedziesz mial problem z ustawieniem to zobacz w bazie polskich specjalistow , gosc wyprobowany i rzeczowy(o ile pamietam Jarek), a tak na marginesie,.. cala inastalacja to nie problem, wystarczy urzadzenie zwane SATFINDER, na ebayu pelno tego i za grosze(pensy) podlocz to malenstwo do talerza i ruszaj talerzem ,, jak zapiszczy alebo zapala sie diody (w zaleznosci od modelu) to znaczy ze namierzyles sygnal podlacz dekoder i ogladaj. sam mam dwie lewe rece ale zrobilem to a jedyny koszt to wiertaraka, ale i tak mi sie przydaje, skoro mozna to zrobic samemu to po co przeplacac!? Pozdrawiam :okii:
 
 
zasedr 
Niemowa


Dołączył: 06 Gru 2010
Posty: 1
Skąd: Cardiff (Walia)
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 1:32 am   

Mi instalowal Czarek 07856513779, www.sat-kom.co.uk . Bardzo fachowo i w rozsądnej cenie.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
0
Strona wygenerowana w 0,55 sekundy. Zapytań do SQL: 22
Reklama