|
KTO MA OCHOTE POJEZDZIC NA NARTACH???!!! |
| Autor |
Wiadomość |
Alicj@
Niemowa Alicj@

Wiek: 25 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 6 Skąd: Cardiff:-)
|
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 8:07 pm KTO MA OCHOTE POJEZDZIC NA NARTACH???!!!
|
|
|
Czesc mam na imie Alicja. Jestem wieeeeeelgasna (nie doslownie) fanka slizgania sie na bieluchu. Mysle o jakims fajnym wypadzie np do Wloch w okolice Tyrolu-Maso Corto, Livignio??? Jestem nawet sklonna zoorganizowac cos takiego. Termin dla mnie nie gra roli, moze to byc luty, marzec, kwiecien 2008. Tygodniowy koszt takich niezapomnianych wakacji to okolo 300£ (oczywiscie wraz ze skipass'em). Czekam na jakis odzew z Waszej strony, moze macie jakies inne propozycje. Bo czy nie fajnie byloby poznac nowych ludzi, pobawic sie na bialym puchu...???
P.S. Mam 25 lat, jezdze dopiero 4 sezony, wiec jesli nie jestescie jakimis wysmienitymi narciarzami-bez obaw, ja rowniez do nich nie naleze:-)[/b] |
|
|
|
 |
Alicj@
Niemowa Alicj@

|
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 8:09 pm
|
|
|
| P.P.S. Oczywiscie niekoniecznie musza to byc Wlochy. Czechy, Slowacja, Austria, Polska. Jak znacie jakies dobre osrodki-piszcie |
|
|
|
 |
lukaszym
Nieśmiały

|
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 9:32 pm
|
|
|
Luty Luty ja jade;):):):) |
|
|
|
 |
ojarex
Nieśmiały

|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 11:18 pm
|
|
|
Jak byscie potrzebowali instruktora od snowboardu to sie chetnie pisze /
Oczywiscie posiadam odpowiednie dokumenty |
|
|
|
 |
Alicj@
Niemowa Alicj@

|
Wysłany: Sro Gru 05, 2007 6:13 pm
|
|
|
Mysle raczej o jakims wyjezdzie rekreacyjnym, nie komercyjnym.
Wciaz czekam na jakas konkretna grupke osob.
xxx |
|
|
|
 |
DrMaksiu
Gaduła

Wiek: 28 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 54 Skąd: Cardiff/Lodz
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 6:12 pm
|
|
|
| a moze na poczatek do Snowdonii? bo ja nie mam nawet jak sie wyrwac na dluzej chwilowo.W ogole ktos tam byl i i jezdzil na nartach? |
_________________ Transport na Lotniska,do pracy,zakupy.ETC.
Fotelik dla dziecka w wieku 3-12 lat bez dodatkowych oplat.
Kontakt gg876933
Mobile 078 58 44 22 75
www.bristol-lotnisko.pl
www.transport-uk.pl |
|
|
|
 |
partizant
Uzależniony

Wiek: 27 Dołączył: 22 Lut 2007 Posty: 206 Postawił 1 piw(a) Skąd: Tychy/Caerphilly
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 9:01 pm
|
|
|
Bylem w Snowdonii kilka razy. Nie widzialem tam zadnego stoku narciarskiego. Sniegu rowniez. Wiem, ze sa sztuczne stoki w jednym z miast w okolicy Snowdonii. Jest sztuczny stok w Cardiff oraz w Pontypool. Oba otwarte igielitowe. Ten w Cardiff to prawdziwa beznadzieja a w Ponty tylko srednio beznadziejnie . Jezeli w Walii jest jakis stok naturalny, to ruch tam maja chyba tylko kilka dni w roku . Reasumujac, proponuje Alpy . |
_________________ Everything in the world can be represented with numbers |
|
|
|
 |
Alicj@
Niemowa Alicj@

|
Wysłany: Sob Gru 08, 2007 6:09 pm
|
|
|
| Tak w Snowdonii jest kilka miejsc. Chyba najbardziej znanym jest The Dome, naprawde olbrzymich rozmiarow budowla. W srodku znajduje sie nawet fajny stok (troche wolny, ale calkiem calkiem). 'Prawdziwy snieg', ujemna temperatura, wszystko pod dachem. Ale mimo wszystko-uwazam ze nie warto-bo co to za radosc dla narciarza slizgac sie pod dachem czy na igielicie...:-) |
|
|
|
 |
|
|