|
Jak sie mowi po ang ... |
| Autor |
Wiadomość |
Jack
Stały bywalec Night Klubow!

|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 9:02 pm Jak sie mowi po ang ...
|
|
|
A mam pytanie do Was.
Czy ktos wie, jak po ang. okresla sie chlopa, ktorego w Polsce potocznie nazywmy:
"bez jaj" albo tzw "pi**a grochowa"
Siedze sobie przy drugim piwku i normanie nie daje mi to spokoju
Temat jest luzny nie zwiazany z Oxfordem, mam nadzieje ze ktos podejmie temat i sobie podyskutujemy.
Zauwazylem multum takich ludzi tutaj co jakby mogli to by "kupe z pod siebie zjedli" ablo dali sobie "d... za kase oglic" kompletnie zero honoru. Normalnie zaczyna mnie to wnerwiac. Nie ukrywma ze chcialbym takiemu jednemu dosadnie wytlumaczyc za kogo go uwazam.
P.S prosze mnie nie odsylac do googla. |
|
|
|
 |
Seiken
Ja tu tylko sprzatam

|
|
|
|
 |
grucha
Stały bywalec

|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 10:21 pm
|
|
|
Mysle ze wiesz i slyszales K..t jest to najbardziej obrazliwe,wypowiedziane krotko i stanowczo.
Masz pecha ze spotkales takich osobnikow. |
|
|
|
 |
Jack
Stały bywalec Night Klubow!

|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 11:43 pm
|
|
|
grucha to slyszalem ...
podbno jak powiesz tak do laski to mozesz stracic zycie.
Generalnie chcialem napisac, ze spotkalem ludzi ktorzy skorzystali kiedys ze znajmosci ze mna. A gdy przyszla kolej na nich by dali cos z siebie, wykonali gest w imie tego ze pamietaja co zyskali wczesniej to udali milczaca ze nie wiedza oco chodzi!
No i fajnie.
Niech sie ciesza.
Mam ich w d...
btw: kto juz czwarte piwko pije ? |
|
|
|
 |
Aga i Krzysiek
Gaduła Podbeskidzie

|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 12:14 am
|
|
|
Hmmmm... nie wiem czy mi Seiken tego nie ocenzuruje ale sprobuje "cunt" jak bylo wczesniej... -twat - to w stylu "mlot" i "dickhead" tego nie bede tlumaczyl i oczywiscie najczesciej uzywane... "wanker" - (chyba tak sie to pisze) |
|
|
|
 |
Seiken
Ja tu tylko sprzatam

|
|
|
|
 |
Elwira
Uzależniony

Wiek: 98 Dołączyła: 20 Wrz 2007 Posty: 484 Piwa: 4/55 Skąd: Pomorskie (Polska)
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 1:25 pm
|
|
|
| Jack napisał/a: | spotkalem ludzi ktorzy skorzystali kiedys ze znajmosci ze mna. A gdy przyszla kolej na nich by dali cos z siebie, wykonali gest w imie tego ze pamietaja co zyskali wczesniej to udali milczaca ze nie wiedza oco chodzi!
No i fajnie.
Niech sie ciesza. Mam ich w d... |
Jest jeszcze takie określenie "fuckwit" - popapraniec. Dobre, bo dość uniwersalne (nie mylić z Wersalem ...)
pyfko.gif
|
 |
| Plik ściągnięto 536 raz(y) 17,84 KB |
|
_________________ Sticks and stones can break my bones, but words can never hurt me. |
| Ostatnio zmieniony przez Elwira Wto Sty 15, 2008 4:28 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
grucha
Stały bywalec

|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 2:44 pm
|
|
|
Przykro mi Jack ze cie to spotkalo ale chyba kazdy znas to przeszedl ja tez chociaz w moim przypadku byla to ustna "insynuacja" wiem ze to boli jak tez wtedy wypilem troche browarow.
Ale nie wszyscy tacy sa dalej w to wierze.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|