|
czy sa tu osoby pracujace w hotelach? |
| Autor |
Wiadomość |
haniaj.
Niemowa

|
Wysłany: Wto Lut 19, 2008 4:17 pm czy sa tu osoby pracujace w hotelach?
|
|
|
mam prosbe do forumowiczow z Oxfordu pracujacych kiedykolwiek (teraz lub wczesniej) w hotelach, barach, kawiarniach, pubach, restauracjach w W. Brytanii. Pisze prace doktorska o doswiadczeniach Polakow w hotelarstwie i gastronomii w W.Brytanii i szukam osob chetnych do wypelnienia ankiety na temat doswiadczen z pracy. Ankieta nie jest zbyt dluga. Przewiduje 5-8 minut na jej wypelnienie.
Oto link: http://www.survey.bris.ac.uk/bournemouth/hjanta
Chetnie odpowiem na wszelkie pytania, jesli macie. I komentarze tez sie przydadza, nawet jesli macie niefajne wspomnienia z hoteli...
Dzieki! Hania |
|
|
|
 |
Dawid

Wiek: 28 Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 453 Piwa: 3/2 Skąd: Cardiff (Walia)
|
|
|
|
 |
haniaj.
Niemowa

|
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 3:30 pm
|
|
|
Czesc Dawid. Ta sama ankieta, tylko szukam chetnych z Oxfordu ( innych miejsc tez). Tak przy okazji, podziekowania wszystkim, ktorzy poswiecili czas i wypelnili ankiete. Dzieki |
|
|
|
 |
Jack
Stały bywalec Night Klubow!

|
Wysłany: Czw Lut 21, 2008 10:47 pm Re: czy sa tu osoby pracujace w hotelach?
|
|
|
| haniaj. napisał/a: | | Pisze prace doktorska o doswiadczeniach Polakow w hotelarstwie i gastronomii w W.Brytanii |
Czesc ...
Ja mam pytanie do Ciebie.
Na jakiej uczelni pisze sie takie prace doktorskie oraz jaki bedzie Twoj tytul naukowy ? np "Pani Doktor (czego) etc"
Cheers
|
|
|
|
 |
haniaj.
Niemowa

|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 10:24 am
|
|
|
| Hey Jack. Jestem w Bournemouth na uniwersytecie. A wydzial to Services Management. Pozdrawiam, Hania |
|
|
|
 |
|
|