|
cisza |
| Autor |
Wiadomość |
werni
vampire

Wiek: 29 Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 388 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Cardiff (Walia)
|
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 4:50 pm cisza
|
|
|
po wielkim bum ma temat polskiego domu wszystko ucichlo zastanawiam sie dlaczego
czyzby wszyscy nachneli na to reka... |
_________________ Śmierć zawsze ma rację, nawet wtedy, kiedy jej nie ma
------------------
www.pajacyk.pl
www.polskieserce.pl |
|
|
|
 |
werni
vampire

Wiek: 29 Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 388 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Cardiff (Walia)
|
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 4:53 pm
|
|
|
| tak mnie cosik zastanawia - czy w cardiff da sie cos zorganizowac?(pytanie retoryczne)..... |
_________________ Śmierć zawsze ma rację, nawet wtedy, kiedy jej nie ma
------------------
www.pajacyk.pl
www.polskieserce.pl |
|
|
|
 |
Dawid

Wiek: 28 Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 551 Piwa: 2/1 Skąd: Cardiff (Walia)
|
|
|
|
 |
megus77
Uzależniony errare humanum est

Wiek: 23 Dołączyła: 11 Wrz 2006 Posty: 335 Skąd: Pila/cardiff
|
Wysłany: Sro Cze 20, 2007 7:40 pm
|
|
|
| jest duzo pomyslow i duzo ludzi gdyby sie zebrac mozna by stworzyc cos naprawde fajnego... |
_________________ pomoge w formalnosciach- zainteresowani pytajcie na GG |
|
|
|
 |
Renya

|
Wysłany: Sro Cze 20, 2007 8:31 pm Re: cisza
|
|
|
| werni napisał/a: | po wielkim bum ma temat polskiego domu wszystko ucichlo zastanawiam sie dlaczego
|
Czekam na wyniki ankiet, rozniesionych po polskich sklepach. Może trochę długo czekam, ale po pierwszym rozeznaniu okazało się, że wpisów jest dramatycznie mało i prawdę mówiąc nie jest to zachęcające. Niebawem zbiorę te ankiety, przejdę się do komitetu w DP (co ty na to, Dawid?) i zobaczymy, co dalej.
--
Renya |
|
|
|
 |
Ewa
Stały bywalec

|
Wysłany: Pon Cze 25, 2007 3:03 pm Re: cisza
|
|
|
| Renya napisał/a: | Czekam na wyniki ankiet, rozniesionych po polskich sklepach. Może trochę długo czekam, ale po pierwszym rozeznaniu okazało się, że wpisów jest dramatycznie mało i prawdę mówiąc nie jest to zachęcające. Niebawem zbiorę te ankiety, przejdę się do komitetu w DP (co ty na to, Dawid?) i zobaczymy, co dalej.
--
Renya |
Renya, a od kiedy te ankiety w polskich sklepach sa? Sa jeszcze w ogole? Za czesto do nich nie zagladam, ale bylam chyba ze 3 tygodnie temu i nic nikt na ten temat nie mowil, ani nie bylo nic w widocznym miejscu. A pamietam, ze ankiety na temat lotow z Cardiff sami sprzedawcy podsuwali przy kasach. A moze problem jest w tym, ze zaczal sie okres wyjazdow i moze to nie najlepszy czas na robienie ankiet. |
|
|
|
 |
lukas
Uzależniony

Wiek: 29 Dołączył: 12 Sty 2007 Posty: 511 Skąd: Cardiff/Pozna?
|
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 2:41 pm
|
|
|
| werni napisał/a: | po wielkim bum ma temat polskiego domu wszystko ucichlo zastanawiam sie dlaczego
czyzby wszyscy nachneli na to reka... |
...a jak sobie wyobrażałeś organizowanie czegokolwiek, skoro wszystkim zajmują się wyłącznie wolontariusze w swoim wolnym od pracy czasie (którego tak naprawdę nikt nie ma)...? Tam potrzeba dobrego managera na pełnym etacie (z jakimś choćby skromnym budżetem i z dostępem do telefonu, internetu, materiałów biurowych, itp...) który się będzie wszystkim na bieżąco zajmował i trzymał rękę na pulsie. No ale na to potrzebne by były jakieś pieniądze -patrz temat http://infolinia.org/forum/viewtopic.php?t=464 |
_________________ ...on Jamaica very nice,
Everybody smoke cigars... |
|
|
|
 |
Cannabis
Stały bywalec

Wiek: 23 Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 69 Skąd: z odleg?ej galaktyki
|
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 7:51 pm
|
|
|
ja widziałem tylko jedna ankiete tzn. na temat internetu w polskim domu, ale nie wiem czy o to chodzi bo było to dawno, a dzis byłem w polskim sklepie i nic nie widziałem brawo za kreatywnosc |
_________________ "...proste przyjemnosci..." |
|
|
|
 |
|
|