|
Ciekawi Ludzie |
| Autor |
Wiadomość |
lukfrey
Niemowa Lukasz & Beata

|
Wysłany: Nie Lis 18, 2007 7:10 pm Ciekawi Ludzie
|
|
|
Witam sedecznie!
Od kilku lat mieszkamy w okolicach Oxfordu lecz jak narazie niemielismy (Ja oraz moja dziewczyna Beata) okazji poznac wielu ludzi - moze glownie dlatego ze niejstesmy pubowo dyskotekowymi zwierzatkami.
Dlatego pytam sie czy w sprsod licznego grona czytelnikow forum znajdziemy jakis ludzi a poziomie, z poczuciem humoru oraz zainteresowaniami wybiegjacymi poza piwko i imprezke oraz prace i pieniazki! Jesli tak to bardzo bymsy prosili o kontakt.
Interesujemy sie podrozami, kulinariami, ksiazka ja czasem lubie posluchac jazzu, country lub ballad oraz poezji w dobrym wykonaniu oraz teatr szczegolnie musicale Beata lubi film, zakupy . Mieszkamy w Witney ale pracujemy w Oxfordzie wiec wszystkie mozliwosci sa otwarte, nieboimy sie dojazdow ale tez mozemy zapraszac do siebie lub jak sie poznamy wspolnie odbywac rozne wycieczki np : Teatry muzea zakupy itd....
zainteresowane osoby/ pary prosimy o kontakt na gg 6320887 lub mail lukfrey@o2.pl Pozdrawiam Lukasz (wiek przed 30stka) |
|
|
|
 |
Jack
Stały bywalec Night Klubow!

|
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 3:12 am
|
|
|
Czesc ...
Zastanowilem sie nad Twoim postem i doszedlem do wniosku ze moj poziom jest ponizej buta.
Ja lubie PIWO i lubie bawic sie z ludzmi w pubie!
Niestety odpadam ...
P.S A jaka ksiazke ostatnio przeczytales, godna polecenia ?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
lukfrey
Niemowa Lukasz & Beata

|
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 7:54 pm
|
|
|
Coz - wszystko jest dla ludzi!
Niko nie krytykuje ani nie oceniam po pierszym wrazeniu. Mimo ze sam cenie inne rozrywki.
Co do ksiazek hmmm... Kitchen confidential - adventures in the culinary Underbelly Anthony Bourdam lub np Angelas Ashes, Hounted Inns of England i kilka innych by sie jeszcze znalazlo zalezy kto co lubi.
Milo mi ze jednak odpowiedzialas na mojego posta i serdecznie pozdrawiam |
|
|
|
 |
Jack

|
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 10:16 pm
|
|
|
Zamierzacie tutaj zostac, czy myslicie o powrocie do Polski ?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
lukfrey
Niemowa Lukasz & Beata

|
Wysłany: Sro Lis 21, 2007 8:03 pm
|
|
|
He he pytanie ... powiem tak ze narazie nam sie nigdzie nie spieszy a co wiecej coraz trudniej bylo by nam zwijac manatki nasze korzonki wyrastaj coraz wieksze!! heheh
le co przyniesie przyszllosc ktoz to wie! Pozdrowionka |
|
|
|
 |
Jack

|
Wysłany: Czw Lis 22, 2007 8:04 pm
|
|
|
He he "..." milo mi ze zadalem zabawne pytanie hehe
| Cytat: | nasze korzonki wyrastaj coraz wieksze!! heheh |
hehehe
Pozdrawiam Serdecznie
|
|
|
|
 |
lukfrey
Niemowa Lukasz & Beata

|
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 5:35 pm
|
|
|
zycie jest zbyt kortkie i ciezkie by je traktowac na smutno i casem nawet wsrod normalnych spraw trzeba znalesc troche smiechu! mam ndzieje ze podobnie podchodzisz do tematu |
|
|
|
 |
|
|