Wysłany: Czw Mar 10, 2011 4:28 pm Praca chałupnicza w UK
Jak w temacie.
Nie intersuję mnie żadne Olfiramy, czy jakaś sprzedaż przez telefon produktów
Myślę o składaniu długopisów, adresowaniu kopert itp
Jeśli ktoś coś zna proszę o informcje pw lub gg 4342391
Cenzor Walka z głupotą ludzką, daje siłe do walki z nią..
Wysłany: Pią Mar 11, 2011 3:22 pm Re: Praca chałupnicza w UK
PapuT napisał/a:
Jak w temacie.
Nie intersuję mnie żadne Olfiramy, czy jakaś sprzedaż przez telefon produktów
Myślę o składaniu długopisów, adresowaniu kopert itp
Jeśli ktoś coś zna proszę o informcje pw lub gg 4342391
A szukałeś już w jakiś sposób poprzez net?
Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 7:46 pm
witam odrazu przestrzegam przed praca typu skrecanie dlugopisow pare dni temu znalazlam ogloszenie na londynku wydawalo sie swietne akurat cos dla mnie bo wychowuje 2 malych dzieci mieli mi placic 30 funtow za karton dlugopisow na poczatek 30 kartonow tygodniowo tylko trzeba zaplacic 20 funtow za dowoz niby nie jest tak duzo wiec zaplacilam pieniadze na konto i tyle dzwonilam tam moze ze 100 razy i nic poczta tylko mnie lapie ten oszust nazywa sie LUKASZ ZDZIENICKI OSZUST JAKICH MALO wiec moja rada nigdy nie placcie depozytu zanim nie dostaniecie towaru przy odbiorze z reki do reki to tak ale nie nalezy wysylac na prywatne konta
Justa, ten "numer" na składanie długopisów przywędrował z Polski
Jesli masz dużo koleżanek to polecam AVoN albo ORIFLAME z naciskiem na ORIFLAME ze względów rozliczeniowych z firmą.
biela Gość
Wysłany: Sro Cze 29, 2011 12:33 pm
nigdy nie wpłacajcie zaliczki!!!nie dajcie sie nabrać ja fakt straciłam 30złotych niby składanie długopisów a tu lipa
Wysłany: Czw Lis 14, 2013 7:14 pm
I co znalazlas tego typu prace?:D W Polsce to swego czasu widzialam na http://www.praca.owi.pl/dodatkowa/chalupnicza sporo ofert ale za granica? Hehe ciezko powiedziec, ale mysle ze to tylko taki polski wymysl;)
Ostatnio zmieniony przez majka358 Sob Mar 07, 2015 7:37 am, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
portalu społecznościowym łączącym wszystkich Polaków - tych na emigracji i tych w kraju. Nasz serwis to sieć ponad 100 stron o miastach w Wielkiej Brytanii lista
Twój panel administracyjny pozwoli Ci w łatwy i szybki sposób dotrzeć do każdego miejsca w naszym serwisie, poświęć chwilę i zapoznaj się z możliwościami, które dla ciebie stworzyliśmy, abyś nie przegapił niczego ważnego.
Twój profil - wprowadzasz dane o sobie, wgrywasz zdjęcia i ustalasz kto je może zobaczyć
Dodawaj nowych znajomych, dziel się zdjęciami, plikami video. a dzięki aktywnościom wiesz co się u nich dzieje. Jedyny polonijny serwis udostępniający tyle możliwości.
Prosty i przejrzysty panel dostępny w menu górnym w pozycji "Publikuj artykuły". Istnieje możliwość przekopiowania artykułów z innych stron. Więcej szczegółów na stronie "publikuj artykuły"
Są one przyznawane za różne czynności wykonywane przez ciebie w naszym serwisie. Stale rozwijamy tą usługę, abyś mógł otrzymać jak najwięcej punktów za to, że jesteś z nami.
W obecnej chwili punkty przyznajemy za:
- dodanie artykułu
- dodanie zdjęć
- dodanie wydarzeń
- dodanie Lookaczy
- punkty bonusowe za stała aktywność
Po uzbieraniu odpowiedniej ilości punktów możesz wybrać jedną z nagród które dla ciebie przygotowaliśmy. W naszej ofercie mamy drobne rzeczy takie jak: piłka, toster, jak i bardziej wartościowe, takie jak aparat cyfrowy, czy plasma 420
Maximus-O�wietlenie | - manga
Strona wygenerowana w 0,2 sekundy. Zapytań do SQL: 14