Czy jesteś gotów podjąć wyzwanie i zarządzać serwisem lokalnym? Szukamy ludzi z inicjatywą i determinacją.
Polish Cooperation Network
Wspieramy rozwój organizacji polonijnych. Dowiedz się jak możesz skorzystać.
Znajdujesz się na forum miasta lokalnego. Wszystkie tematy tutaj poruszane powinny dotyczyącego miasta i najbliższej okolicy. Wszystkie pozostałe tematy można pisać forum ogólnym w tematach:
Wysłany: Sro Sty 15, 2014 2:32 pm Dorywcza praca w domu
Witam,
poszukuje dorywczej pracy w domu. W internecie jest mnóstwo ogloszeń,ale slyszałam,że jest bardzo dużo oszustw i stąd moje pytanie,czy ktoś może mógłby polecić coś sprawdzonego? Czy ktoś tak pracował lub zna kogoś kto pracował? Właściwie to jest mi obojetne co to będzie za praca (zaklejanie kopert,wkładanie ulotek w gazety,przepisywanie danych na komputerze,skręcanie długopisów), tylko nie chcialabym zostać oszukana. Więc jeżeli ktoś mógłby polecić coś sprawdzonego to bardzo proszę o odpowiedź.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum