Czy jesteś gotów podjąć wyzwanie i zarządzać serwisem lokalnym? Szukamy ludzi z inicjatywą i determinacją.
Polish Cooperation Network
Wspieramy rozwój organizacji polonijnych. Dowiedz się jak możesz skorzystać.
Znajdujesz się na forum miasta lokalnego. Wszystkie tematy tutaj poruszane powinny dotyczyącego miasta i najbliższej okolicy. Wszystkie pozostałe tematy można pisać forum ogólnym w tematach:
Wysłany: Nie Mar 25, 2007 11:09 pm
Znajomi byli...
Troszkę się rozczarowali
Na sklepie duże napisy 'polska kiełbasa Sokołow' itp itd.
A w sklepie, jesli o ten asortyment chodzi to pustki
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 11:30 am
ja mam zarzuty do wszystkich sklepow !!! dlaczego wiekszosc produktow jest jakichs malo znanych firm, kielbasa krakowska nie jest kielbasa krakowska i tak mozna by wymieniac....
najtansze mrozonki ...itp
Pozdrawiam
Nasze spostrzeżenia są podobne do spostrzeżeń Heńka. Też nie mogę zrozumieć dlaczego takie sztandarowe produkty jak kiełbasa, wędliny, chrzan, ogórki kiszone i inne produkty nie są sprowadzane od znanychi uznanych producentów tylko od jakichś firm"krzaków", że jak kupujesz to wiesz, że zawsze ponosisz ryzyko, albo będzie zjadliwe albo nie.
Jeśli temat śledzą właściciele sklepów to mogę podpowiedzieć , że mile widziane, nie tylko przez nas samych ale i przez naszych znajomych byłyby takie firmy jak: Morliny, Sokołów, Ogórki kiszone KARTUSKIE- najlepsze na świecie! i prawie tak samo dobre Krakusa.
Gość
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 12:49 am
Henio,
copy/paste to twoja droga zyciowa?!
Post edytowany przez admina.
Usunięto wulgaryzmy.
Przypominam o obowiązującej net etykiecie i zasadach na tym forum.
Gość
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 12:52 am
Do Kamili i Marka!
Kartuskie??
Wezcie sobie zwazcie glowe cymbaly!!
Moze u was na wsi wszyscy Tekst usunięty przez admina KARTYSKIE, ale wszyscy jedza Krakusa, Rolnika, Edmala!!
Post edytowany przez admina.
Usunięto wulgaryzmy
Przypominam o obowiązującej net etykiecie i zasadach na tym forum.
Cenzor Walka z głupotą ludzką, daje siłe do walki z nią..
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 8:46 am
Bardzo proszę "Gościa" o nie wypisywanie wulgaryzmów.
Jest to nie kulturalne, chamskie, mało twórcze, obrażające i co najważniejsze niezgodne z regulaminem.
Pisząc jako gość komuś sie może wydawać, że jest bezkarny ponieważ jest incognito.
A tak nie jest.
Proszę powstrzymywać się od komentarzy tego typu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum