|
żłobek dla dzieci |
| Autor |
Wiadomość |
Dawid

Wiek: 28 Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 462 Piwa: 4/2 Skąd: Cardiff (Walia)
|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 11:35 pm żłobek dla dzieci
|
|
|
Fakt narodzin dziecka stawia przed dorosłymi trudne, ale i fascynujące wyzwania: sprawowania opieki i wychowywania dziecka tak, aby najlepiej jak to możliwe zaspokoić jego potrzeby, pomóc przezwyciężyć trudności i rozwinąć możliwości.
W tym niełatwym zadaniu pomóc może fachowa i niedroga ochronka.
Sama jestem mamą dwójki dzieci; po urodzeniu młodszej córki nie mogłam wrócić do pracy, ponieważ nie znalazłam odpowiedniego żłobka dla moich pociech.
Dlatego też razem z moją siostrą postanowiłyśmy stworzyć ochronkę dla dzieci w wieku od 1- 4 lat.
Raj Psotników będzie czynny od godz. 7.00 – 17.00, maksymalny pobyt dziecka to 8 godz. dziennie.
Podczas pobytu u Nas, Twoje dziecko będzie czuć się bezpiecznie i pewnie.
Postaramy się bawiąc, uczyć wasze maludaski:
- kontaktów z rówieśnikami
- wesołych piosenek, wierszyków
- poznawania przyrody,
- odkrywania tajemnic świata
Nasze atuty to:
- Elastyczne godziny pracy,
- Możliwość dowożenia dziecka z i do domu,
- Ciepła rodzinna atmosfera.
Jesteśmy otwarte na wszelkie propozycje. Wszystkie zainteresowane osoby prosimy o kontakt pod adresem internetowym rajpsotnikow@yahoo.co.uk lub nr tel. 029 20 311 307. Beata |
_________________ _______________________
Infolinia.org | Cambridge.infolinia.org | Cardiff.infolinia.org | Derby.infolinia.org | Exeter.infolinia.org | Leicester.infolinia.org | Manchester.infolinia.org | Motherwell.infolinia.org | Nottingham.infolinia.org | Oxford.infolinia.org | Stoke-on-trent.infolinia.org |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): partizant |
 |
Katarzyna
Niemowa

Wiek: 26 Dołączyła: 28 Kwi 2008 Posty: 2 Skąd: Cardiff (Walia)
|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 11:42 am
|
|
|
Hej dziewczyny ... Wyslalam do was wczoraj wiadomosc na yahoo i nie jestem pewna czy doszla bo ciagle czekam na odpowiedz .... odezwijcie sie ....
pozdrawiam |
|
|
|
 |
beata
Niemowa beata

Wiek: 31 Dołączyła: 30 Kwi 2008 Posty: 1 Skąd: Cardiff (Walia)
|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 1:10 pm zlobek
|
|
|
hej Kasia
nie wiem co sie stało, ale odpisałyśmy do Ciebie wczoraj- widocznie nie doszło.
jesteśmy zainteresowane Twoja propozycja, skontaktujemy sie z Toba wkrótce.
pozdrowienia |
_________________ beata |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,8 sekundy. Zapytań do SQL: 13 | |
 |
|