logo

Rejestracja Rejestracja  Zaloguj Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
TYCH KLIENTÓW NIE OBSŁUGUJEMY
Autor Wiadomość
lukas 
Uzależniony

Wysłany: Czw Mar 22, 2007 3:29 pm   TYCH KLIENTÓW NIE OBSŁUGUJEMY

dorothea napisał/a:
ludzie !!jezeli juz sie wybieracie na impreze to chociaz sie umyjcie pozadnie!!!

Cytat:
impreza nie podobala mi sie, ze wzgledu na panow ktorzy byli natretni a i muzyka moglaby byc troche lepsza

partizant napisał/a:
Morał: wystrzegać się kiblarzy z sieniawy (i paru ich kumpli z ubikacji).

aluha napisał/a:
haha, Katia daj wytyczne na jakiej podstawie bedzie ta selekcja przeprowadzana! Ja proponuje:
- sprawdzenie uzebienia
- powachanie skarpetek (i tu ci heartbreak nie zazdroszcze)
- sprawdzenie czy lepu na dloniach nie ma
- ewentualny odrzut flaneli?

Zdaje się, że jednak pewna selekcja będzie na imprezach w CLWB niezbędna. :laugh:
Wolałbym jednak uniknąć jakiegoś takiego selekcjonowania wg czyjegoś osobistego (nawet jeśli własnego) widzimisię. Dlatego proponuję wszystkie podobne relację zamieszczać poniżej wraz z informacjami, które pozwolą na identyfikację tego typu pojedyńczych jednostek. Zauważyłem, że było w użyciu dość dużo aparatów fotograficznych, więc na pewno znajdą się oni też na jakiś zdjęciach (jeśli tak wrzucajcie je na forum lub jeśli potrzebna jest wpierw jakaś foto-edycja to mi na maila). Przypominam też, że cały lokal jest monitorowany.

Postaramy się też uruchomić szatnię, żeby już nikt więcej nie musiał się martwić co zrobić w czasie zabawy na parkiecie z garderobą, ani potem nie zmarzł wracając do domu. (Szczerze mówiąc nikt w klubie nie spodziewał się aż tak dużej frekwencji) :okii:

Drodzy Panowie! -NIE BĄDŹCIE ZBYT NATRĘTNI -w ten sposób na pewno nie zdobędziecie czyjejś sympatii.
Drogie Panie! -w przypadkach ekstremalnych dajcie po prostu znać ochronie -bramkarze są uprzedzeni i przygotowani na takie sytuację :522:

Co do muzyki -była to pierwsza impreza, która miała także na celu pewne wypróbowanie Waszych gustów muzycznych i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tak dużo ilością osób, które oczekuję czegoś więcej niż jakieś dyskotekowe umpa umpa. TAK TRZYMAĆ :okii:

aluha 
Nieśmiały

Wysłany: Czw Mar 22, 2007 5:07 pm   

dacie mniej umpa
to mniej bedzie lumpa
ciut wiecej funka
zostanie smietanka

z pozdrowieniami dla ojca dyrektora
aluha

(boze, ale mi sie w tej robocie nudzi!!!)

Odpowiedz do tematu