lukas
Uzależniony

Wiek: 29 Dołączył: 12 Sty 2007 Posty: 412 Skąd: Cardiff/Pozna?
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2007 3:29 pm TYCH KLIENTÓW NIE OBSŁUGUJEMY
|
|
|
| dorothea napisał/a: | | ludzie !!jezeli juz sie wybieracie na impreze to chociaz sie umyjcie pozadnie!!! |
| Cytat: | | impreza nie podobala mi sie, ze wzgledu na panow ktorzy byli natretni a i muzyka moglaby byc troche lepsza |
| partizant napisał/a: | | Morał: wystrzegać się kiblarzy z sieniawy (i paru ich kumpli z ubikacji). |
| aluha napisał/a: | haha, Katia daj wytyczne na jakiej podstawie bedzie ta selekcja przeprowadzana! Ja proponuje:
- sprawdzenie uzebienia
- powachanie skarpetek (i tu ci heartbreak nie zazdroszcze)
- sprawdzenie czy lepu na dloniach nie ma
- ewentualny odrzut flaneli? |
Zdaje się, że jednak pewna selekcja będzie na imprezach w CLWB niezbędna.
Wolałbym jednak uniknąć jakiegoś takiego selekcjonowania wg czyjegoś osobistego (nawet jeśli własnego) widzimisię. Dlatego proponuję wszystkie podobne relację zamieszczać poniżej wraz z informacjami, które pozwolą na identyfikację tego typu pojedyńczych jednostek. Zauważyłem, że było w użyciu dość dużo aparatów fotograficznych, więc na pewno znajdą się oni też na jakiś zdjęciach (jeśli tak wrzucajcie je na forum lub jeśli potrzebna jest wpierw jakaś foto-edycja to mi na maila). Przypominam też, że cały lokal jest monitorowany.
Postaramy się też uruchomić szatnię, żeby już nikt więcej nie musiał się martwić co zrobić w czasie zabawy na parkiecie z garderobą, ani potem nie zmarzł wracając do domu. (Szczerze mówiąc nikt w klubie nie spodziewał się aż tak dużej frekwencji)
Drodzy Panowie! -NIE BĄDŹCIE ZBYT NATRĘTNI -w ten sposób na pewno nie zdobędziecie czyjejś sympatii.
Drogie Panie! -w przypadkach ekstremalnych dajcie po prostu znać ochronie -bramkarze są uprzedzeni i przygotowani na takie sytuację
Co do muzyki -była to pierwsza impreza, która miała także na celu pewne wypróbowanie Waszych gustów muzycznych i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tak dużo ilością osób, które oczekuję czegoś więcej niż jakieś dyskotekowe umpa umpa. TAK TRZYMAĆ |
_________________ ...on Jamaica very nice,
Everybody smoke cigars... |
|
aluha
Nieśmiały

|
Wysłany: Czw Mar 22, 2007 5:07 pm
|
|
|
dacie mniej umpa
to mniej bedzie lumpa
ciut wiecej funka
zostanie smietanka
z pozdrowieniami dla ojca dyrektora
aluha
(boze, ale mi sie w tej robocie nudzi!!!) |
_________________ Ziemia jest okr?g?a, nie przywi?zujmy si? wi?c do kierunk?w:)Tokarczuk |
|