|
Sywester w Cardiff |
| Autor |
Wiadomość |
patryk81
Nieśmiały

|
Wysłany: Nie Gru 03, 2006 12:35 am Sywester w Cardiff
|
|
|
Witam wszystkich i mam pytanie do osob ktore zostaja na swieta w Cardiff. Jestem ciekaw jak zamierzacie spedzic noc Sylwestrowa. Ja bylem w zeszlym roku na dyskotekach ale bylo nudno. Pomyslalem ze moze jesli jest wiecej osob to mozna cos wspolnie zorganizowac by posiedziec, pobawic sie przy polskiej muzyce razem.Ja z narzeczona jestesmy zainteresowani. Co Wy na to? rightperson@vp.pl |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Nie Gru 03, 2006 2:49 am
|
|
|
| patryk81 napisał/a: | Witam wszystkich i mam pytanie do osob ktore zostaja na swieta w Cardiff. Jestem ciekaw jak zamierzacie spedzic noc Sylwestrowa. Ja bylem w zeszlym roku na dyskotekach ale bylo nudno. Pomyslalem ze moze jesli jest wiecej osob to mozna cos wspolnie zorganizowac by posiedziec, pobawic sie przy polskiej muzyce razem.Ja z narzeczona jestesmy zainteresowani. Co Wy na to? rightperson@vp.pl |
wiesz byłam 2 lata temu na Sylwestra w centrum Cardiff i się z zraziłam, bo o 24 odpaliliśmy rakietki i wystrzeliliśmy szampana a wszyscy Walijczycy o 24 zebrali się do domu i nawet szampana nikt nie miał i od tej pory jeżdżę do Polski na Sylwestra. |
|
|
|
 |
costamaya
Gość
|
Wysłany: Nie Gru 03, 2006 11:24 am
|
|
|
swietny pomysl:)!
po rozmowie z lokalami na temat sylweste widze ze ten walijski sylwester to jakies nieporozumienie.
nas chetnych na polskiego "proper" sylwestra jest jak narazie ok 5 osob:) Pytanie tylko gdzie bysmy go zorganizowali?
Pozdrasy |
|
|
|
 |
Żabusia
Gość
|
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 8:59 pm
|
|
|
| Ja też zostaje na Sylwka w Cardiff i nie wiem co bede jeszcze robic, fajnie by było zorganizować coś na wiekrza skale, załatwić sale itd. pozdrowki |
|
|
|
 |
patryk81
Nieśmiały

|
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 12:35 am
|
|
|
| no tak kazdy by chcial ale nie wiadomo jak sie do tego zabrac..jak zorganizowac.a napewno fajnie by bylo. najwiekszy problem jest chyba z miejscem. nie wiem jak by bylo z sylwestrem ale np. kolega robil chrzciny w pubie na Splocie, zaplacil 100 funtow i byl w tym catering dla 30-50 osob kazdy sobie kupowal alkohol oddzielnie przy barze, przyszedl Dj i puszczal kawalki . wszystko da sie zrobic ale musialo by pewnie wiecej chetnych sie zebrac. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 2:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
 |
werni
vampire

Wiek: 30 Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 316 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Cardiff (Walia)
|
Wysłany: Wto Gru 12, 2006 7:47 pm
|
|
|
| i ja zostaje na sylwka |
_________________ Śmierć zawsze ma rację, nawet wtedy, kiedy jej nie ma
------------------
www.pajacyk.pl
www.polskieserce.pl |
|
|
|
 |
Miguel
Niemowa

|
Wysłany: Wto Gru 11, 2007 2:28 am
|
|
|
| I ja tut. zostaje, wiec rozkrecmy temat..... |
|
|
|
 |
DrMaksiu
Gaduła

Wiek: 29 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 50 Skąd: Cardiff/Lodz
|
Wysłany: Wto Gru 11, 2007 10:13 am
|
|
|
W tym roku sylwek ma byc w okolicach CIA z tego co slyszalem,ale i tak to nie zmienia postaci rzeczy ze bedzie dupny jak w zeszlym roku.
Jak cos sensownego sie wymysli to bym sie pisal na wspolnego. |
_________________ Transport na Lotniska,do pracy,zakupy.ETC.
Fotelik dla dziecka w wieku 3-12 lat bez dodatkowych oplat.
Kontakt gg876933
Mobile 078 58 44 22 75
www.bristol-lotnisko.pl
www.transport-uk.pl |
|
|
|
 |
|
|