|
sprzątanie Domu Polskiego |
| Autor |
Wiadomość |
Renya

|
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 11:02 pm sprzątanie Domu Polskiego
|
|
|
Dla osób korzystających z budynku. Dowiedziałam się, że Dom Polski potrzebuje wysprzątania w znaczeniu: wyczyszczenie podłóg, schodów, ogólne odkurzenie i wyrzucenie gratów, które zalegają w pokojach na górze. Ustaliliśmy z p. przewodniczącym Rady Domu wstępny termin - sobota 24 listopada godzina 13. Potrzebuję oprócz mnie 2-3 osób, taka brygada powinna wystarczyć.
Jeśli termin jest nieodpowiedni, otwieram dyskusję na temat zmiany.
--
Renya |
|
|
|
 |
szufelkas
Rozkręca się :)

|
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 10:17 am
|
|
|
Witam, czy dojdzie dzis do sprzatania? przylacze sie do pomoc jesli tylko otwarte i bede miala mozliwosc dojechac |
|
 |
Renya

|
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 12:14 pm
|
|
|
| szufelkas napisał/a: | Czy dojdzie dzis do sprzatania? przylacze sie do pomoc jesli tylko otwarte i bede miala mozliwosc dojechac |
Dojdzie, ale ponieważ do wczoraj odzew był zerowy, godzina została przesunięta na 18.30. Będzie otwarte, więc jeśli możesz, zapraszam i dziękuję za jeden pozytywny głos w tej kwestii.
--
Renya |
|
|
|
 |
szyfelkas
Niemowa

|
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 12:44 pm
|
|
|
| ok, ale czy dom polski jest w tym momencie otwarty? |
|
|
|
 |
szufelkas
Rozkręca się :)

|
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 1:06 pm
|
|
|
| Przykro mi bardzo, ale 18.30 jest zbyt pozna godzina dla mnie. Musze zdac sie na laske przyjaciol, ktorzy nie sa w stanie poswiecic mi akurat tej godziny. Jestem chetna pomoc po 5.12, jesli oczywiscie zajdzie taka potrzeba. Niestety (w tym przypadku:)) wyjezdzam do Polski i wczesniej nei dam rady. |
|
 |
werni
vampire

Wiek: 30 Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 316 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Cardiff (Walia)
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 10:02 pm
|
|
|
niestety jutro mnie nie będzie - praca ehhhhh
pozdro |
_________________ Śmierć zawsze ma rację, nawet wtedy, kiedy jej nie ma
------------------
www.pajacyk.pl
www.polskieserce.pl |
|