|
Pytanie na czasie - Christmas shops |
| Autor |
Wiadomość |
Renya

|
Wysłany: Pią Gru 15, 2006 4:24 pm Pytanie na czasie - Christmas shops
|
|
|
Gdzie w Cardiff można znaleźć Christmas shops? Potrzebuję lampek, bombek i całego stafu choinkowego, żeby był duży wybór i tanio. Poszukuję też choinki, żywej, na razie najniższa cena, jaką znalazłam za ładny okaz jakies 80 cm wzrostu w doniczce, to 20 funtów (sklep z roślinami na Wellfield Road), może ktoś wie coś więcej?
--
Renya |
|
|
|
 |
Ewa
Gość
|
Wysłany: Pią Gru 15, 2006 9:59 pm
|
|
|
| Wszedzie tego pelno. Tanie ozdoby znajdziesz we wszelkiego rodzaju sklepach "za funta" itp, w supermarketach, poza tym wszedzie, gdzie sprzedaja rzeczy do domu, m.in. w Ikei. Z choinkami podobnie. Bez doniczek sa tansze. Chyba wystarczy przejsc sie byle ktora ulica ze sklepami. |
|
|
|
 |
Renya

|
Wysłany: Sob Gru 16, 2006 4:04 pm
|
|
|
| Ewa napisał/a: | | Tanie ozdoby znajdziesz we wszelkiego rodzaju sklepach "za funta" itp, w supermarketach, poza tym wszedzie, gdzie sprzedaja rzeczy do domu, m.in. w Ikei. |
W sumie to wiem, że ozdoby kupię w markecie... Ale ja chciałam Christmas shop
| Ewa napisał/a: | | Z choinkami podobnie. Bez doniczek sa tansze. Chyba wystarczy przejsc sie byle ktora ulica ze sklepami. |
No właśnie co do choinek, to wcale nie ma ich tak dużo. Chociaż wczoraj znalazłam na stronie Ikei, że tam mają choinki po 4 pounds za foot choinki, pewnie się na tym skończy moje wielkie poszukiwanie.
--
Renya |
|
|
|
 |
KEj
Zaawansowany forumowicz

Wiek: 27 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 160 Skąd: Cardiff - Splott
|
Wysłany: Sob Gru 16, 2006 7:21 pm
|
|
|
| Renya napisał/a: |
No właśnie co do choinek, to wcale nie ma ich tak dużo. Chociaż wczoraj znalazłam na stronie Ikei, że tam mają choinki po 4 pounds za foot choinki, pewnie się na tym skończy moje wielkie poszukiwanie.
--
Renya |
Renya, ja dzisiaj znalazlam 2metrowa piekna gesta choinke za 10 funtow w sklepie z warzywami, tam w tym lancuchu malych sklepikow kolo Toucana. Pan byl taki mily, ze dal mi do tego wiaderko
Siedze teraz kolo niej i jestem zachwycona |
_________________ Gud morning, zis is jor kaptin spiking. ?i hef som problems ?if a?er motor, so? plis zis pipul, hu ken s?im plis d?amp intu ze ?oter. Zis pipul hu ken not s?im, s?kju for jor atenszon. |
|
|
|
 |
Renya

|
Wysłany: Nie Gru 17, 2006 8:55 pm
|
|
|
| KEj napisał/a: |
Renya, ja dzisiaj znalazlam 2metrowa piekna gesta choinke za 10 funtow w sklepie z warzywami, tam w tym lancuchu malych sklepikow kolo Toucana. Pan byl taki mily, ze dal mi do tego wiaderko
|
No to extra!
Sęk w tym, że nie wiem, gdzie jest Toucan hihi.
I mam już drzewo, też jakieś 2 metry z Ikei za £16. Bombki, lampki i łańcuchy - Asda, ale wybór nie jest oszałamiający. Zostało jeszcze kilka dni, stawiam na rękodzieło
--
Renya |
|
|
|
 |
KEj
Zaawansowany forumowicz

|
Wysłany: Pon Gru 18, 2006 11:47 am
|
|
|
| Renya napisał/a: |
No to extra!
Sęk w tym, że nie wiem, gdzie jest Toucan hihi.
I mam już drzewo, też jakieś 2 metry z Ikei za £16. Bombki, lampki i łańcuchy - Asda, ale wybór nie jest oszałamiający. Zostało jeszcze kilka dni, stawiam na rękodzieło
--
Renya |
Chesz sie scigac na choinki?
Toucan to ten polski bar na Newport Road..
Polecam Christmas Shop przy wejsciu na Queen Street, tam maja niezbyt tanie ozdoby, ale za to cudne |
_________________ Gud morning, zis is jor kaptin spiking. ?i hef som problems ?if a?er motor, so? plis zis pipul, hu ken s?im plis d?amp intu ze ?oter. Zis pipul hu ken not s?im, s?kju for jor atenszon. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 11:17 am
|
|
|
| W ktorym miejscu na Newport Road? |
|
|
|
 |
KEj
Zaawansowany forumowicz

|
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 4:13 pm
|
|
|
| Skrzyzowanie z Clifton Street.. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw Gru 21, 2006 1:07 pm
|
|
|
| dzieki |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,83 sekundy. Zapytań do SQL: 16 | |
 |
|