|
Praca na nocki w fabrykach??? |
| Autor |
Wiadomość |
monikaz1980
Niemowa monika1980

|
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 1:01 pm Praca na nocki w fabrykach???
|
|
|
| Witam Wszystkich!!Mam pytanie czy może ktoś z Was słyszał o pracy w systemie nocnym np.w fabrykach??Jestem mamą więc w dzień nie bardzo mogę pracować bo nie mogę zostawić samego dziecka.Ale chcę bardzo pracować i jedyne wyjście to praca na nocki.Bardzo proszę o pomoc!! |
_________________ Monika1980 |
|
|
|
 |
Renya

|
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 8:01 pm Re: Praca na nocki w fabrykach???
|
|
|
| monikaz1980 napisał/a: | | czy może ktoś z Was słyszał o pracy w systemie nocnym |
Kluby zatrudniają bar staff/bar support głównie na nocki. Lokalizacja: St. Mary Street, Greyfriars Road itp.
--
Renya |
|
|
|
 |
monikaz1980
Niemowa monika1980

|
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 12:46 pm Re: Praca na nocki w fabrykach???
|
|
|
| Renya napisał/a: | | monikaz1980 napisał/a: | | czy może ktoś z Was słyszał o pracy w systemie nocnym |
Kluby zatrudniają bar staff/bar support głównie na nocki. Lokalizacja: St. Mary Street, Greyfriars Road itp.
--
Renya |
Witaj!!
Dziękuje że jako jedyna odpisałaś na moj post.Ale tak naprawde szukam pracy w jakiejś fabrycel.Ale i tak jestem Ci wdzięczna za odpowiedź.Pozdrawiam Monika!! |
_________________ Monika1980 |
|
|
|
 |
magditommi
Niemowa

|
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 10:27 am
|
|
|
Jeśli chcesz możesz zgłosić się po aplikację do Memory Lane-to fabryka ciastek(pewnie słyszałaś).
Tam są nocne zmiany,chociaż w tej chwili z tego co wiem na noce nie ma miejsc,ale są też part timy w ciągu dnia więc może jakieś dzienne godziny będą ci odpowiadać.
Pozdrowionka:) |
|
|
|
 |
DrMaksiu
Gaduła

Wiek: 28 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 50 Skąd: Cardiff/Lodz
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 6:18 pm
|
|
|
Tesco to nie fabryka ale tam moze zlozysz aplikacje? Na nocki zwlaszcza teraz przed okresem swiatecznym powinni szukac ludzi do pracy.Albo w innych marketach Morrison,Asda,Sainsbury.
W BlueArrow na Castle stret widzialem w witrynie jakies ogloszenia o prace na noc,ale nic blizej nie wiem.
Pozdrawiam. |
_________________ Transport na Lotniska,do pracy,zakupy.ETC.
Fotelik dla dziecka w wieku 3-12 lat bez dodatkowych oplat.
Kontakt gg876933
Mobile 078 58 44 22 75
www.bristol-lotnisko.pl
www.transport-uk.pl |
|
|
|
 |
|
|