|
potrzebna mi praca ! prosze o pomoc ! |
| Autor |
Wiadomość |
wojtek_86
Niemowa O?RAIT -haha

|
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 12:19 pm potrzebna mi praca ! prosze o pomoc !
|
|
|
| hello mam przyjaciela z newport ktory jest blacharzem lakiernikiem i mechanikiem 20 lat w zawodzie jest bardzo dobry w tym co robi tylko nei potrafi mowic po angielsku ! czy ktos ma luz zna miejsce jakiejkolwiek pracy do niego bez jezyka ? prosze o pomoc bo to bardzo wartowsciowy czlowiek i nie chcial bym zeby musial wracac do polski ! pozdrawiam wojtek ! |
|
|
|
 |
kiju
Nieśmiały

|
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 1:15 pm
|
|
|
witaj
mam nadzieje ze zagladasz na to forum
dam ci na priv namiary na goscia z firmy ktora zajmuje sie zalatwianiem roboty mechanikom ,jest to firma mieszczaca sie w londynie z oddzialem w polsce
zadnych oplat oni maja od pracodawcy dzialke takze spoko mi zalatwili robote w belfascie teraz w oxford
obsluga w jezyku polskim
zadzwoncie moze cos wam pomoze |
|
|
|
 |
wojtek_86
Niemowa O?RAIT -haha

|
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 1:31 pm
|
|
|
dziekuej bardzo zadzwonimy ! tlyko ze on by walal pracowac w okolicy cardiff newport bo duzo tu mamy swoich znajomych ! ( |
|
|
|
 |
kiju
Nieśmiały

|
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 2:37 pm
|
|
|
hmmm
no rozumiem cie ,ja tez mialem znajomych w belfascie a robota trafila sie na innej wyspie wiec nie mialem wyboru za duzego
moglem zostac tam ale strasznie mi sie tam nie podobalo
pzdr |
|
|
|
 |
wojtek_86
Niemowa O?RAIT -haha

|
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 3:33 pm
|
|
|
jest oki zadzwonil dostal adres meilowy i dzis bedziemy wysylac cv dziekuje serdeczne za choc odrobine nadziej pozdrawiam pa ma ktos cos jeszcze na oku?:) piszcie;) |
|
|
|
 |
kiju
Nieśmiały

|
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 3:52 pm
|
|
|
bedzie fajnie jak sie okaze ze na cos sie przydalem
niech kolega sie nie przerazi mozna sie poczuc jak zywy towar, pracodawca placi agencji za niego
glowa do gory
pzdr |
|
|
|
 |
|
|