|
POLACZENIA POLSKA UK wszytko co powinenes wiedziec |
| Autor |
Wiadomość |
olaf87
Rozkręca się

|
Wysłany: Pią Cze 22, 2007 10:08 am POLACZENIA POLSKA UK wszytko co powinenes wiedziec
|
|
|
Duzo pojawia sie postow odlcznie polaczen tak wiec juz pisze :
Najtaniej i najoszczedniej bedzie wybrac tanie linie lotnicze , godny polecenia jest Wizz Air - porownalem z innymi liniami i ta jest najtansza okolo 96zl do
Luton.http://book.wizzair.com/?slid=clear&language=PL
Zakladajac ze mamy zamiar dostc sie do Cardiff z Londyn-Luton musimy dostac sie do Londyn centrum tak wiec wybieramy tz Green Line 757 i jedziemy do centrum co kosztuje od 2f -10f w zaleznosci kiedy zostanie zamowiony bilet.
http://www.londontoolkit.com/travel/luton_bus.htm
Jak juz znajdziemy sie w Londynie centrum mamy do wyboru badz national express badz megabus'a- ja wybralemk megabusa tanszy i podobno lepszy koszty podobne co do gree line ale tylko megabus bo express liczy sobie nawet 20f!!!
Jak juz jestescie na miejscu to robocie co uwarzacie za stosowne
mam nadzieje ze ten post cos wniusl pozdro
|
|
|
|
 |
Bonifacy
Rozkręca się mia?!

|
Wysłany: Pią Cze 22, 2007 9:47 pm
|
|
|
| Cytat: | | Najtaniej i najoszczedniej bedzie wybrac tanie linie lotnicze , godny polecenia jest Wizz Air - porownalem z innymi liniami i ta jest najtansza okolo 96zl do Luton |
z cenami lotów to różnie bywa w zasadzie zmieniają sie jak w kalejdoskopie wczoraj było 96 dziś może być już np 135 zł, oczywiście nie należy zapominać o opłatach lotniskowych, które wcale nie są takie małe i strasznie mnie wkurza jak ktoś mi mówi że kupił bilet za złotówkę...jasne jasne!
| Cytat: | | w Londynie centrum mamy do wyboru badz national express bądz megabus'a- ja wybralem megabusa tanszy i podobno lepszy |
magabus faktycznie jest najtańszy, ale co do ich autobusów a co za tym idzie jakości podróżowania to jak jechać zporożcem (mega) i starszym mercedesem (expres), do tego mega często się psują (wiem o czterech przypadkach wśród moich znajomków) i zdarza się czasem że kierowca zastępczego autobusu nie zabiera pasażerów z podrzędnych przystanków np Cardiff Uni jeśli ma komplet, więc jak macie zaplanowane połączenia na styk to stanowczo odradzam.
| Cytat: | | express liczy sobie nawet 20f!!! |
zgadza sie ale tylko kiedy kupujemy bilet przed samym odjazdem albo kupujemy bilet standart , natomiast jeśli zamawiamy bilet online parę dzionków wcześniej to możemy wybrać opcję funfare gdzie bilety można nabyć nawet od funciola (odjazd - wczesny ranek, późno w nocy) w normalnych porach to ok 5 - 7 fuli...nie jest źle! Bilet funfare jest tylko na określony przejazd, jak się spóźnimy to .upa musimy kupić nowy bilet
pozdro! |
|
|
|
 |
olaf87
Rozkręca się

|
|
|
|
 |
olaf87
Rozkręca się

|
Wysłany: Pią Cze 22, 2007 10:35 pm
|
|
|
stary zwracam honor masz racje znalazlem baga sorka pozdro National Express -2f na sie przejechac jest OK |
|
|
|
 |
|
|