logo

Rejestracja Rejestracja  Zaloguj Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
POLACZENIA POLSKA UK wszytko co powinenes wiedziec
Autor Wiadomość
olaf87
Rozkręca się

Wysłany: Pią Cze 22, 2007 10:08 am   POLACZENIA POLSKA UK wszytko co powinenes wiedziec

Duzo pojawia sie postow odlcznie polaczen tak wiec juz pisze :

Najtaniej i najoszczedniej bedzie wybrac tanie linie lotnicze , godny polecenia jest Wizz Air - porownalem z innymi liniami i ta jest najtansza okolo 96zl do

Luton.http://book.wizzair.com/?slid=clear&language=PL

Zakladajac :dum: ze mamy zamiar dostc sie do Cardiff z Londyn-Luton musimy dostac sie do Londyn centrum tak wiec wybieramy tz Green Line 757 i jedziemy do centrum co kosztuje od 2f -10f w zaleznosci kiedy zostanie zamowiony bilet.

http://www.londontoolkit.com/travel/luton_bus.htm

Jak juz znajdziemy sie w Londynie centrum mamy do wyboru badz national express badz megabus'a- ja wybralemk megabusa tanszy i podobno lepszy koszty podobne co do gree line ale tylko megabus bo express liczy sobie nawet 20f!!!

Jak juz jestescie na miejscu to robocie co uwarzacie za stosowne :)

mam nadzieje ze ten post cos wniusl pozdro

:polen:
Postaw piwo autorowi tego posta

Bonifacy 
Rozkręca się
mia?!

Wysłany: Pią Cze 22, 2007 9:47 pm   

Cytat:
Najtaniej i najoszczedniej bedzie wybrac tanie linie lotnicze , godny polecenia jest Wizz Air - porownalem z innymi liniami i ta jest najtansza okolo 96zl do Luton

z cenami lotów to różnie bywa w zasadzie zmieniają sie jak w kalejdoskopie wczoraj było 96 dziś może być już np 135 zł, oczywiście nie należy zapominać o opłatach lotniskowych, które wcale nie są takie małe i strasznie mnie wkurza jak ktoś mi mówi że kupił bilet za złotówkę...jasne jasne! :angry:

Cytat:
w Londynie centrum mamy do wyboru badz national express bądz megabus'a- ja wybralem megabusa tanszy i podobno lepszy

magabus faktycznie jest najtańszy, ale co do ich autobusów a co za tym idzie jakości podróżowania to jak jechać zporożcem (mega) i starszym mercedesem (expres), do tego mega często się psują (wiem o czterech przypadkach wśród moich znajomków) i zdarza się czasem że kierowca zastępczego autobusu nie zabiera pasażerów z podrzędnych przystanków np Cardiff Uni jeśli ma komplet, więc jak macie zaplanowane połączenia na styk to stanowczo odradzam.

Cytat:
express liczy sobie nawet 20f!!!

zgadza sie ale tylko kiedy kupujemy bilet przed samym odjazdem albo kupujemy bilet standart , natomiast jeśli zamawiamy bilet online parę dzionków wcześniej to możemy wybrać opcję funfare gdzie bilety można nabyć nawet od funciola (odjazd - wczesny ranek, późno w nocy) w normalnych porach to ok 5 - 7 fuli...nie jest źle! Bilet funfare jest tylko na określony przejazd, jak się spóźnimy to .upa musimy kupić nowy bilet :(
pozdro! :okii: :lolek2: :lolek3:

olaf87
Rozkręca się

Wysłany: Pią Cze 22, 2007 10:25 pm   

http://www.nationalexpres...cfm?id=93307365 ja staram sie zamowic na pazdziernik juz teraz i place 15funcioli!!! wiec moze to wyjasnisz :Smoke: tylko postaraj sie :okii:

olaf87
Rozkręca się

Wysłany: Pią Cze 22, 2007 10:35 pm   

stary zwracam honor masz racje znalazlem baga sorka pozdro National Express -2f na sie przejechac jest OK :okii:

Odpowiedz do tematu