|
Mlody Polacy w Cardiff, jesteszcze tam? |
| Autor |
Wiadomość |
polak
Niemowa

|
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 9:46 am Mlody Polacy w Cardiff, jesteszcze tam?
|
|
|
Hey,
Mam na imie Jonathan, i jestem w CArdiff na tydzien i szukam polakow do rozmowy, itd. Jestem studentem, z stanow, mam 22 lata, mieszkalem w polsce 11 lat, i robie amkieta opinii publicznym na temat polakow ktorzy przyjechali tu do UK/Irlandia by pracowacz. To jest dla szkoly i wlasny "interest" (czekawoszci? zapomnialem slowo). Jest szybki i latwy, okolo 25 pytan, zajmie mosze 10 minut. Nie chce nikogo straszycz, ale naprawde szukam ludzi chetni. Jestem w cardiff, i moge spotkacz, albo nawet przyjechacz do was, jezeli powiesz mi kiedy i gdzie, mozemy na kawe albo herbaty, moge stawicz.
I tez chetnie bym czwiczil moj jezyk polski tez!
Jezeli jestesz interesowany, chetni mi pomoc, to daj mi znacz, tu albo przez e-mail: polishresearch@googlemail.com
Dzienkuje serdecznie za pomoc!
Pozdrawiam,
Jonathan
P.S.
I przypatkiem bedzieczie na ten impreze w niedzieli? Chcialbym pojszcz, ale chyba nie sam... |
|
|
|
 |
lukas
Uzależniony

Wiek: 29 Dołączył: 12 Sty 2007 Posty: 413 Skąd: Cardiff/Pozna?
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 10:28 am
|
|
|
Cześć Jonathan!
Możesz spróbować zrobić swoje ankiety w niedzielę na Polskiej Imprezie. Na ostatnich trzech imprezach klub był niemalże pełny, więc na pewno spotkasz tam mnóstwo Polaków. Zabawa zaczyna się o 21:00 i to jest prawdopodobnie najlepsza godzina na porozmawianie z młodą Polonią. Serdecznie Cię zapraszamy i nie zapomnij ze sobą Mr. Bota...
Niedziela 17 czerwca 2007
Clwb Ifor Bach
11 Womanby Street
Cardiff
CF10 1BR
(bardzo blisko Cardiff Castle)
http://clwb.net/single.cfm?category_id=9
Hi Jonathan!
You can try to do your research on Polish Party on Sunday. On the last three parties the club was close to full capacity so for sure You will meet a lots of polish people over there. The party starts at 9 pm and this is probably the best time for talk to the young Poles. Feel more then welcome to come and don't forget to take with You Mr. Robot...
Sunday 17th June 2007
Clwb Ifor Bach
11 Womanby Street
Cardiff
CF10 1BR
(very close from Cardiff Castle)
http://clwb.net/single.cfm?category_id=9 |
_________________ ...on Jamaica very nice,
Everybody smoke cigars... |
|
|
|
 |
werni
vampire

Wiek: 30 Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 316 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Cardiff (Walia)
|
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 12:11 am
|
|
|
lubie udzielac sie w roznych ankietach ale nie bedzie mnie na imprezie w niedziele.
wiec kontakt na pw pozdro... |
_________________ Śmierć zawsze ma rację, nawet wtedy, kiedy jej nie ma
------------------
www.pajacyk.pl
www.polskieserce.pl |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
| | Strona wygenerowana w 0,32 sekundy. Zapytań do SQL: 14 | |
 |
|