|
Autogiełda w Cardiff and surrounding areas |
| Autor |
Wiadomość |
Bonifacy
Rozkręca się mia?!

|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 1:14 am Autogiełda w Cardiff and surrounding areas
|
|
|
Dajcie mi proszę jakieś namiary na taką giełdę właśnie, mam zamiar sprawić sobie car'a bo już mi nogi w d... wchodzą |
|
|
|
 |
Renya

|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 8:05 am Re: Autogiełda w Cardiff and surrounding areas
|
|
|
| Bonifacy napisał/a: | Dajcie mi proszę jakieś namiary na taką giełdę właśnie, mam zamiar sprawić sobie car'a bo już mi nogi w d... wchodzą |
eBay???
Mnie się udało kupić b. korzystnie.
--
Renya |
|
|
|
 |
zales

|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 11:07 am
|
|
|
| Tutaj jest duzo komisow a gieldy samochodowej to ja nie widzialem. NO ale jak Renya powiedzialas Ebay chyba najlepsze rozwiazanie. |
|
|
|
 |
Kapczanek
Rozkręca się

|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 11:34 am
|
|
|
www.auto-trader.co.uk - ogłoszenia z komisów i prywatne
a tak na marginesie to pod koniec sierpnia bede sprzedawał fure... Ford Fiesta 1997, 63000 mil, biała, 3 drzwi, alufelgi, tax i MOT do konca lutego 2008. £700 |
|
|
|
 |
Bonifacy
Rozkręca się mia?!

|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 11:45 am
|
|
|
Właśnie kupowanie samochodu na eBay'u jako nie bardzo mi się podoba, używam ten system zakupów od dawna i wiem jak śliczniutko można się przejechać - to co na zdjęciu wygląda fantastycznie w rzeczywistości może przyprawić o zawał serca, pół biedy jeśli wydało się na to parę złociszy gorzej jak parę ładnych setek albo tysiączków.Oczywiście można też złapać niezłą okazję - na dwoje babka wróżyła !!! Ja po prostu muszę sie bryczką pierwej przejechać, dotknąć, pomacać, sprawdzić czy milage autentyczny czy czasami licznik już sie ze dwa razy nie przekręcił no i czy historia jest ok i takie tam
Wiem ze na Ebay'u można samochód zlustrować przed zakupem no ale niestety najczęściej sprzedający mieszkają w najlepszym przypadku o kilkadziesiąt mill z stąd a często nawet w Szkocji
Z tego co słyszałem jest jakaś duża giełda w Newport ale za cholerę nie mogę tego namierzyć, może ktoś z Newport da mi namiary, please! |
|
|
|
 |
partizant
Zaawansowany forumowicz

Wiek: 28 Dołączył: 22 Lut 2007 Posty: 193 Postawił 1 piw(a) Skąd: Tychy/Caerphilly
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 4:40 pm
|
|
|
| Bonifacy napisał/a: | | Z tego co słyszałem jest jakaś duża giełda w Newport ale za cholerę nie mogę tego namierzyć, może ktoś z Newport da mi namiary, please! |
To nie giełda tylko aukcja samochodowa.
http://www.newportauctions.co.uk/home.html
Przed licytowaniem jest oglądanie samochodów. Wtedy też można zakupić pojazd 'omijając' aukcję. |
|
|
|
 |
Renya

|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 4:42 pm
|
|
|
| Bonifacy napisał/a: | | Ja po prostu muszę sie bryczką pierwej przejechać, dotknąć, pomacać, sprawdzić |
A ja to kupuje w ciemno, nawet marki nie sprawdzam
Wiem, ze wymaga to cierpliwosci, ale jest na eBayu troche ofert z Cardiff, Penarth, Newport i okolic. Dzieki temu nie trzeba przeplacac, np. fiesty rocznik 97 chodza zdecydowanie taniej niz 700
--
Renya |
|
|
|
 |
Bonifacy
Rozkręca się mia?!

|
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 9:41 pm
|
|
|
| Renya napisał/a: | A ja to kupuje w ciemno, nawet marki nie sprawdzam |
No to niezły z Ciebie hazardzista
Właśnie przefiltrowałem oferty na Ebay'u - Ford Fiesta, milage 80k or less, rocznik 96 or later, distance 25km (Cardiff + dalekie okolice)
no i niestety tylko jedna oferta i to w dodatku fiesta po ciężkich przejściach
http://cgi.ebay.co.uk/199...1QQcmdZViewItem
reszta to sami trader'zy żeniący nowe samochody od 5000 kawałków w górę
sprawdzałem completed listings i taka sama kiepa
jedyne co znalazłem to:
http://cgi.ebay.co.uk/Fie...1QQcmdZViewItem
Myślę że więcej ofert było by gdybym ustawił dystans obejmujący Bristol...
Partiznat dzienx za namiar
pozdro! |
|
|
|
 |
pawelzmiennik
Niemowa

|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 7:56 pm
|
|
|
Polecam CARSHOP. Maja tam ponad 2000 aut, w dosc przystepnych cenach. Sam kupilem tam Citroena C5, 2.0 HDi, Kombi, 2004 rok za 5516 funtów.
Adres:
Penarth Road,
Cardiff
CF11 8TT
http://www.carshop.co.uk/findus.html |
|
|
|
 |
|
|